Leave us a message


Sorry we are not available at the moment. Send us a message and we ll get back to you soon

Leave us a message

Pistor ElianceОт 1982г.,MI Medical Innovation е водещ фактор в света на мезотерапията, благодарение на пълна и иновативна гама Пистолети за мезотерапия, наричани : « Pistor ».

Днес нашите пистолети се ползват в над 40 страни, както за мезотерапия в естетиката,така и за мезотерапия свързана с травматологията и спорта.
В близък контакт до нашите ползуватели,нашите специализирани дистрибутори са на ваше разположение в над 25 страни.Те ще могат да ви напътстват, да ви посъетват и осведомят относно нашата гама пистолети за мезотерапия : »Les Pistors ».
Мезотерапията е терапия измислена през 1952г. от Д-р Мишел Пистор.
Мезотерапията се състои в инжектирането на малки количества активно действащи вещества по интрадермален път посредством приспособление за дифузия по равномерен начин и със съвършено точно на микро-дози продукт. Това е една нежна, прецизна и забележително ефикасна терапия, която отговаря перфектно на изискванията на съвремените медици и на техните пациенти, а именно, бързина, ефикасност, траен резултат, липса на болка...
Тя се е превърнала в основна терапия в естетическата медицина. Тя позволява на лекаря (дерматолог, стоматолог, естетик, общо практикуващ...) да оптимизира своите лечения в борбата срещу целулита, остаряването на кожата, анти- ейдж и много други лечебни цели... (мезолифтинг, мезо разграждане, мезодренаж,мезопеция).
Тя се използва също в обща медицина (ревматизъм, противо възпалително, бронхит,астма, мигрена...) както и в спортната медицина( тендинит, увреждания...)
Les « Pistors », създадени чрез тясно сътрудничество с най добрите мезотерапевти, отговарят на очакванията на най- взискателните лекари.
С френски концепт и производство, включващи високо технологични съставни елементи, нашите апарати са незаменим инструмент за най взискателните терапевти.
MI Medical Innovation all over the world Pistor

                  

Натиснете върху тази връзка, ние ще ви изпратим в отговор координатите на нашия дистрибутор във вашата страна.Той е на разположение за да ви насочи, посъветва и осведоми за пълната гама наши пистолети за мезотерапия :Les Pistor


The Pistor Eliance :
For today's mesotherapy.