Leave us a message


Sorry we are not available at the moment. Send us a message and we ll get back to you soon

Leave us a message

Pistor ElianceОт 1982г.,MI | Medical Innovation е водещ фактор в света на мезотерапията, благодарение на пълна и иновативна гама Пистолети за мезотерапия, наричани : « Pistor ».

Днес нашите пистолети се ползват в над 40 страни, както за мезотерапия в естетиката,така и за мезотерапия свързана с травматологията и спорта.
В близък контакт до нашите ползуватели,нашите специализирани дистрибутори са на ваше разположение в над 25 страни.Те ще могат да ви напътстват, да ви посъетват и осведомят относно нашата гама пистолети за мезотерапия : »Les Pistors ».
Мезотерапията е терапия измислена през 1952г. от Д-р Мишел Пистор.
Мезотерапията се състои в инжектирането на малки количества активно действащи вещества по интрадермален път посредством приспособление за дифузия по равномерен начин и със съвършено точно на микро-дози продукт. Това е една нежна, прецизна и забележително ефикасна терапия, която отговаря перфектно на изискванията на съвремените медици и на техните пациенти, а именно, бързина, ефикасност, траен резултат, липса на болка...
Тя се е превърнала в основна терапия в естетическата медицина. Тя позволява на лекаря (дерматолог, стоматолог, естетик, общо практикуващ...) да оптимизира своите лечения в борбата срещу целулита, остаряването на кожата, анти- ейдж и много други лечебни цели... (мезолифтинг, мезо разграждане, мезодренаж,мезопеция).
Тя се използва също в обща медицина (ревматизъм, противо възпалително, бронхит,астма, мигрена...) както и в спортната медицина( тендинит, увреждания...)
Les « Pistors », създадени чрез тясно сътрудничество с най добрите мезотерапевти, отговарят на очакванията на най- взискателните лекари.
С френски концепт и производство, включващи високо технологични съставни елементи, нашите апарати са незаменим инструмент за най взискателните терапевти.
MI Medical Innovation all over the world Pistor

                  germany

Натиснете върху тази връзка, ние ще ви изпратим в отговор координатите на нашия дистрибутор във вашата страна.Той е на разположение за да ви насочи, посъветва и осведоми за пълната гама наши пистолети за мезотерапия :Les Pistor